Yksilölliset vaunupaikat

Yleistä vaunupaikoista

Yksilöllisiä vuosipaikkoja asuntovaunuille ja -autoille

Olemme jo pian kahdenkymmenen vuoden ajan vuokranneet yksilöllisiä vuosipaikkoja asuntovaunuille/autoille.

On ilo seurata vuokralaisten viihtymistä. Vaihtuvuus on 1-3 paikkaa vuodessa.

Paikat ovat tasaisia ja kaikilla on oma ranta, jonne saa laittaa telttasaunan ja laiturin. Maisemat ovat silmiä hivelevän kauniita. Lähes kaikissa on sähkö ja oma mittari. Pohja on tasainen ja tie pidetään auki talvisin. Oma puusee on vierellä.

Ulkoiluun, esim. sauvakävelyyn, on vaihtelevat maastot. Kalavedet, marja- ja sienimaat ovat antoisat. Myös metsästys on mahdollista.

Asuntovaunupaikat sijaitsevat kolmella eri tilalla, kirkasvetisen ja kalaisan Mäntyharjun vesireittiin kuuluvan Juolasveden, osa lampien rannoilla.
Vuokra on paikasta riippuen n. 800 -1250 € / vuosi, maksu 1-4 erässä.

Kunnostettu Viitostie on näppärä väylä saapua. Vuokralaisemme tulevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulta ja Lahdesta, muutama vaunukunta
myös Kymenlaakson suunnalta.

Mikäli vuosipaikka kiinnostaa sinua,
pyydämme ystävällisesti täyttämään YHTEYSLOMAKKEEN

Kannattaa ilmoittautua jonoon, otamme jonossa oleviin yhteyttä, kun muutoksia tapahtuu.


Vaunupaikat 1 - 3

Vaunupaikat 1 - 3 perustettiin reilut 10 vuotta sitten. Kaikilla on oma väljä alue, jossa sähköt, grilli, laituri, uimaranta ja venepaikka. Kaivo on yhteinen. Rannassa kova hiekkapohja. Jokaisella on oma telttasauna - omatekoinen tai valmissauna. Kalansaaliita on riittänyt.

Vaunupaikat 4 - 9

Omarantaiset asuntovaunupaikat 4 - 9 sijaitsevat Ylätuvan ja Kukkoniemen tiloilla. Paikat on tasattu ja sorastettu, tilaa on väljästi vaunulle sekä autolle. Hiekkaranta on 20 - 30 metrin päässä ja naapuriin on matkaa 50 -100 metriä. Kaivolle on lähellä, sähkötolppa ihan vieressä ja oma puusee. Rantametsä kasvaa mustikkaa ja puolukkaa. Mahdollisuus laittaa telttasauna ja laituri.

Vaunupaikat 10 - 15

Nämä omarantaiset, kaunismaisemaiset asuntovaunupaikat sijaitsevat Tommolan tilalla, mäntykankaan kupeessa. Jokaisella on oma väljä alue. Oma uimaranta ja venepaikka. Mahdollisuus laittaa telttasauna ja laituri. Kaivo on lähellä. Vieressä on sähkötolppa ja oma puusee. Alueet on tasoitettu ja sopivasti syvenevä hiekkaranta on vieressä. Vaunupaikalla 13 on myös kota.

Varaa itsellesi omarantainen vaunupaikka!

 

General information about caravan/camper-van pitches

We rent out individual caravan/camper-van pitches on an annual basis. Each pitch is spacious and has its private shore. The scenery is breathtakingly beautiful.
You are allowed to erect a tent sauna and a jetty on the lake shore. Nearly all the pitches have an electric hook-up with its own meter. The site is flat and the access road is kept clear of snow in winter. There is an earth toilet on site.

Excellent opportunities for outdoor recreation, e.g. Nordic walking, in the varied surrounding countryside. Abundant fishing grounds and opportunities to pick wild berries and mushrooms. Hunting can also be arranged.

Nearly all of the caravan/camper-van pitches are located by Lake Juolasvesi, a clear-watered lake that abounds with fish and is part of the Mäntyharju boating routes.
The annual rental fee is €800 -1250.