Ylätupa

1800- luvun talo, johon on remontoitu kaikki mukavuudet perinteinen tunnelma säilyttäen.

Ylätuvassa on levollinen tunnelma ja helppo hengittää. Tilavassa hirsiseinäisessä tuvassa on mukava vaikka istuskella keinutuoleissa. Suuri leivinuuni antaa oman tunnelmansa. Tuvassa on 42″ taulutv.

Keittiö on hyvin varusteltu: Mainion puuhellan lisäksi on sähköliesi + erillisuuni, mikro, jenkkikaappi, tiskikone, kahvin- ja vedenkeitin jne. Astioita löytyy n. 50 henkilölle.

Makuuhuoneita on kaksi, tuvassa vuode kolmelle henkilölle. Pieni sauna, suihku, pyykkikone, pyykinkuivauskaappi ja 2 vessaa. Kesällä yöpymistilaa on myös luhtiaitoissa.

Juolasvedellä on uimaranta ja vene, sekä varattavissa GRILLIKATOS MUUMITALO telttasaunalla. Ylätuvassa on kotoisa olla vaikka yksin, mutta se on hyvä juhlapaikka suurellekin joukolle.

Ylätupa sopii vuokrattavaksi lepoon, juhlaan.. - Yhdelle henkilölle, perheelle, suvulle.. Myös majoitus työmatkalla jne.

Tarjouspyyntö / Viesti

Talon viikkovuokra kesäkuussa 500 €.
Vuokrataan myös erikseen huoneita kahdelle henkilölle 50 € / huone / vrk.

Loppusiivous palveluna 120 €
Liinavaatteet 10 € / henkilö

 

Ylätupa
Available on Midsummer weekend

The Ylätupa house has a restful atmosphere. Built in the 1800s, it has been renovated with all modern amenities, yet preserving its original ambience.

The spacious living room has interior log walls and a traditional large wood-fired baking oven. There is also a 42-inch LCD TV.

The kitchen is equipped to a high standard, including a wood-fired cooking stove, an electric hob and a separate oven, a microwave, a fridge, a dishwasher, a coffeemaker and an electric kettle.There is tableware for approx. 50 diners.

There are two bedrooms, and there are beds for three in the living room.
A small sauna, a shower, a washing machine, a clothes drying cupboard and two WCs.
In summer, rooms in the two-storey outbuilding can also be used for sleeping.

There is a swimming spot and a rowing-boat on the nearby Lake Juolasvesi. In addition, the Muumitalo BBQ house with a tent sauna is available for hire.

Ylätupa is suitable for one person, a family or a larger group and also makes a good venue for parties.
Also available for those travelling on business or visiting Repovesi National Park, etc.